nog veel te doen voor ellen en yvette in india

De laatste update van onze India-gangers Ellen Marsch en Yvette van de Riet was al weer bijna van drie weken terug. In de tussentijd hebben beide dames duidelijk niet stilgezeten. Het werk zit er al een tijdje op, dus reizen ze nu heel India rond als ware toeristen. Over twee weken komen ze weer naar huis, maar tot die tijd staat er nog een vol cultureel programma gepland.

“Hallo allemaal. Nou, het zit er al weer bijna op. Nog twee weken te gaan en dan is het grote avontuur al weer over! Het gaat snel…”

“Afgelopen weken hebben we toch nog weer heel veel meegemaakt. We zijn naar Mumbai geweest, die grote stad. Dit was echt een leuke stad, maar het verkeer is daar zo druk, dat het wel twee uur duurde om van het ene deel naar het andere deel te komen (en dan is het niet van het ene uiteinde van de stad naar het andere uiteinde, maar van wijk naar wijk). Maar we hebben daar de jongens ontmoet die we in Goa hadden leren kennen en dat maakte het extra gezellig. Ook hier zijn we weer een paar avondjes goed op stap geweest.”

”Na Mumbai zijn we naar Gujarat gereisd, om in een dag een soort van safari te maken. Dit was heel indrukwekkend. We hebben een speciaal soort ras dieren gezien die familie van de zebra zijn, maar die alleen nog maar daar voorkomen. We hebben in Gujarat in een heel luxe resort geslapen en dan ook maar direct dertien uur lang, heel relaxt dus.”

”Op dit moment zitten we in Rajastan. We zijn al in verschillende dorpen geweest, maar het hoogtepunt tot nu toe is de kameelsafari die we afgelopen week hebben gemaakt. We hebben drie dagen op een kameel door de woestijn getrokken en ’s nachts onder de sterrenhemel geslapen. Het was echt steenkoud maar supergaaf om mee te maken!”

”Nu zijn we in een klein plaatsje waar je heel veel souvenirs kunt kopen, dus daar zijn we maar vast mee begonnen. En we zijn ook lekker aan het relaxen! Daarna nog naar Agra, naar de Taj Mahal en vrijdag naar Varanasi met de heilige Ganges. Tot slot nog een bezoek aan Delhi en dan naar huis. Nou, ik denk dat dit de laatste update was, maar je weet het nooit! Tot over twee weken in ieder geval!”

Liefs!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.