nieuw kunstwerk gesprek van de dag in olst

Wethouder Jonny Hollander en Ed Penninks, directeur-bestuurder van Het Saalien hebben afgelopen zaterdag het kunstwerk ‘Ga’k, Ga’k nie’ in het park De Olsterhof in Olst onthuld. Hiermee is symbolisch de eerste fase van de realisatie van het centrumplan afgerond.

Op dit moment zijn twee winkel- en woningbouwlocaties en een discountmarkt gerealiseerd en is de openbare ruimte opnieuw ingericht. Zaterdag waren er verschillende mensen uitgenodigd, zo ook de nieuwe huurders van de appartementen op de kop van de Aaldert Geertsstraat in Olst. Zij kregen van burgemeester Ton Strien de sleutels overhandigd van hun nieuwe woning.

Maar om toch nog even terug te komen op het nieuwe kunstwerk. Daar raakt men in Olst vooralsnog niet over uitgesproken. Laten we het zo zeggen: Het beeld van de Deventer kunstenaars Albert Dedden en Paul Keizer valt in ieder geval op. Het kunstwerk moet de betrokkenheid tussen de IJssel en het dorp Olst weergeven. Oordeel zelf…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.