Home / archiefcentraal / mooie beelden van heinose winterlandschap

mooie beelden van heinose winterlandschap

Waar halen kunstenaars toch altijd weer die inspiratie vandaan? Vaak uit heel praktische zaken en dingen die dichter bij huis liggen dan aanvankelijk gedacht. De eigen keuken of tuin, een drukke winkelstraat of een rustig landschap in de omgeving.

Kunstenares Marjo Potma uit Heino gaat exact op die manier te werk. Zij maakt foto’s van het Heinose landschap. Die dienen als inspiratie voor haar schilderijen en verftekeningen. En dat deze regio veel te bieden heeft blijkt wel uit deze fotoreportage, die Potma deze week maakte in de omgeving van Heino. Voor meer werk van Marjo, zie ook www.marjopotma.nl.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.