Home / archiefcentraal / marcel de eerste prins van assendorperzotten

marcel de eerste prins van assendorperzotten

Zo haalt hij de landelijke media vanwege zijn vogeluitlaatservice, zo is hij Prins Carnaval bij de Assendorperzotten. Marcel Boxebeld uit ‘de wunderschöne Mariënheemse buurtschap Boetele’ komt van oorsprong uit Lemelerveld waar hem het carnavalvieren met de paplepel is ingegoten.

Marcel de Eerste woont nog maar een jaar in Mariënheem, maar mag dus nu al de scepter zwaaien over Assendorp. Boxebeld is daarmee opvolger van Prins Leo de Eerste. Tot jeugdprins is Joost de Eerste gekozen. We hebben het dan over Joost Fikken uit de Essenbree.

De Assendorperzotten: “Nu de prinsen bekend zijn kan het feest echt beginnen, de dansmariekes kunnen hun pasjes al bijna dromen, de carnavalskrant ligt voor de pers te wachten en de buurt is druk in de weer met alle voorbereidingen. Wordt vervolgd. Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws, kijk dan op www.assendorperzotten.nl. Driewerf alaaf.”

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.