marcel de eerste prins van assendorperzotten

Zo haalt hij de landelijke media vanwege zijn vogeluitlaatservice, zo is hij Prins Carnaval bij de Assendorperzotten. Marcel Boxebeld uit ‘de wunderschöne Mariënheemse buurtschap Boetele’ komt van oorsprong uit Lemelerveld waar hem het carnavalvieren met de paplepel is ingegoten.

Marcel de Eerste woont nog maar een jaar in Mariënheem, maar mag dus nu al de scepter zwaaien over Assendorp. Boxebeld is daarmee opvolger van Prins Leo de Eerste. Tot jeugdprins is Joost de Eerste gekozen. We hebben het dan over Joost Fikken uit de Essenbree.

De Assendorperzotten: “Nu de prinsen bekend zijn kan het feest echt beginnen, de dansmariekes kunnen hun pasjes al bijna dromen, de carnavalskrant ligt voor de pers te wachten en de buurt is druk in de weer met alle voorbereidingen. Wordt vervolgd. Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws, kijk dan op staging2.assendorperzotten.nl. Driewerf alaaf.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.