machielsen wint frisse crossloop luttenberg

Het Sallandscrosscircuit is van start gegaan. Tijdens de eerste crossloop in Luttenberg stonden zondag meteen veel lopers aan de start. Want het is onder de liefhebbers zo langzamerhand het toetje van het loopseizoen geworden. Bovendien voor velen een uitdaging om sportief de winter door te komen.

Op de langste afstand bij de heren – de tien kilometer – ging de hoofdprijs in Luttenberg naar Jeroen Machielsen uit Nijverdal. Met een tijd van 34 minuten en 55 seconden was hij ruim sneller dan Heinoër Gerard Lugtenberg (35.42) en de Luttenberger Vincent Holtmaat (36.02). Bij de dames was Gonny Homma uit Heino de rapste over tien kilometer, in een tijd van 42.46. Tweede en derde werden respectievelijk Jolien Schutte uit Olst en Thea Klink uit Laag Zuthem.

Het parcours over vijf kilometer was een prooi voor loper Gert Jan Tichelaar uit Oldebroek (18.12). Bij de snelle dames kwam op die afstand Ellen Holtmaat uit Mariënheem als eerste over de finish. Zij liep de crossloop in Luttenberg in een tijd van 24 minuten en 39 seconden. Klik hier voor alle volledige uitslagen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.