lemelerveld wint zaaltoernooi bij rohda

Lemelerveld is de winnaar geworden van het zaalvoetbaltoernooi voor veldteams in de Rohdahal. Op de finalemiddag bleken de Lemelervelders sterker dan Wijhe ’92 en SV Raalte, de nummers twee en drie. Rohda Raalte, SV Heeten en Mariënheem werden vierde, vijfde en zesde. Raalte nam de fairplaycup mee naar huis.

De publieke belangstelling was goed te noemen. “Het was lekker druk”, kregen we door. “Maar wel vreemd dat Rohda zelf niet op de finaledag verscheen met spelers uit het eerste,” aldus onze zegsman. “Ze stelden spelers op uit het tweede en derde. Net of ze hun eigen toernooi niet serieus nemen.” Dát Rohda zaterdag speelde kwam omdat een loepzuivere goal van Lemele tegen Rohda in de voorrondes werd afgekeurd. Had die gewoon geteld, dan had Lemele vandaag aan de bak gemoeten. Maar ja, de sfeer zat er goed in op de tribune en er is lekker bier verkocht.”

Aan het toernooi deden SV Raalte, Nieuw Heeten, SV Heeten, SDOL, Mariënheem, Broekland, Rohda Raalte, Lemele, Wijhe ’92, Lemelerveld, Wesepe en Hoonhorst mee. De eerste zes teams speelden donderdag een voorronde. De laatste zes maakten gisteren uit wie vandaag in de finalepoule mocht uitkomen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.