Home / archiefcentraal / huis der taal wint rabobank stimuleringsprijs

huis der taal wint rabobank stimuleringsprijs

Voor allochtone vrouwen in Nederland is het belangrijk dat ze de Nederlandse taal beheersen. Vrijwilligers van het project ‘Huis der Taal’ proberen deze mensen op een niet-schoolse manier dit bij te brengen. Dat doen ze op verschillende manieren, maar één-op-één contact is erg belangrijk. Het werk wordt gewaardeerd en als beloning kreeg ‘Huis der Taal’ op de vrijwilligersavond de Rabobank Stimuleringsprijs voor vrijwilligersprojecten.

Hiermee troefden ze andere deelnemers als Moedergroep Mama Mia en Stichting Lief Leven af. Met de prijs is een bedrag van 500 euro gemoeid. De prijs komt voort uit het samenwerkingsverband tussen de Vrijwilligers Centrale Deventer (VCD) en de Rabobank Salland.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.