hevo begint top girls tournament met zege

Met een 2-1 overwinning op SC Sorpesee uit Duitsland is Hevo de vierde editie van het ‘Top Girls Tournament’ (volleybal) vanmiddag uitstekend begonnen.

Het toernooi (voor meisjes tot 18 jaar) wordt alweer voor de vierde keer gehouden, ook nu weer op het Summercamp. De officiële opening vond vanmiddag plaats door Hans Nieukerke (voorzitter van de volleybalbond NeVoBo) en Simon Butink (voorzitter Hevo). Onder de genodigden was ook Willem de Bouter, secretaris van de regio Nieuw Gelre.

Het deelnemersveld bestaat uit topteams, afkomstig uit Tsjechië, België, Duitsland en Nederland. De wedstrijden worden elke dag gespeeld tussen 13.00 en 22.00 uur, de finales worden gespeeld op zaterdag 29 december van 12.30 tot 17.00 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage van het publiek is uiteraard van harte welkom. Meer info is te vinden op staging2.hevo-volleybal.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.