Home / archiefcentraal / hevo begint top girls tournament met zege

hevo begint top girls tournament met zege

Met een 2-1 overwinning op SC Sorpesee uit Duitsland is Hevo de vierde editie van het ‘Top Girls Tournament’ (volleybal) vanmiddag uitstekend begonnen.

Het toernooi (voor meisjes tot 18 jaar) wordt alweer voor de vierde keer gehouden, ook nu weer op het Summercamp. De officiële opening vond vanmiddag plaats door Hans Nieukerke (voorzitter van de volleybalbond NeVoBo) en Simon Butink (voorzitter Hevo). Onder de genodigden was ook Willem de Bouter, secretaris van de regio Nieuw Gelre.

Het deelnemersveld bestaat uit topteams, afkomstig uit Tsjechië, België, Duitsland en Nederland. De wedstrijden worden elke dag gespeeld tussen 13.00 en 22.00 uur, de finales worden gespeeld op zaterdag 29 december van 12.30 tot 17.00 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage van het publiek is uiteraard van harte welkom. Meer info is te vinden op www.hevo-volleybal.nl.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.