heerlijk avondje begint al vroeg op radio 3fm

Het is dan eindelijk zover. Na weken van intochten, shows, sinterklaasmuziek en pepernoten is het vanavond dan eindelijk pakjesavond. Vanavond trekken Sinterklaas en zijn pieten langs de huizen om zijn verjaardag te vieren, en om al weer afscheid te nemen. Na morgen is het gebeurd met de pret en mag er weer een jaar worden uitgekeken naar de komst van de Sint.

Pakjesavond, of ’t Heerlijk Avondje, begon vanochtend voor de Raalter groep SintShowPaleis al wel heel vroeg. Zij waren namelijk te gast in de ochtendshow van 3FM-deejay Giel Beelen. In alle vroegte vertrok de pietenband ‘Op Stoom’ richting de studio om verschillende nummers in een van Nederlands meest beluisterde radioprogramma te spelen. Tien minuten speeltijd werd hen toebedeeld in de drie uur durende show, tot groot genoegen van de enige echte Sinterklaas zelf.

Daarmee was de sinterklaasdrukte voor de Raaltenaren nog niet afgelopen, want ook vanavond is er nog een vol programma met verschillende huisbezoeken. Goed geschminkt en prettig gehumeurd wordt er dan nog eenmaal alles uit de kast gehaald om de gelovigen en niet-gelovigen een plezierige avond te bezorgen. En dat alles voor een goed doel: Stichting de Opkikker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.