gezelligheid troef op de cadeautjesmarkt

Kerstkransen, kerstkaarten, aardewerk, kandelaren, fotolijstjes en andere decoratie… Wie kon er niet slagen voor een cadeautje, vrijdagmiddag op de cadeautjesmarkt in woonzorgcentrum Het Wooldhuis?

De bezoekers genoten van de vele stands, de bewoners vooral van de gezelligheid. “Want op deze manier ontmoeten ze weer mensen uit het dorp”, zegt Daatje Bergman, coördinator van de vrijwilligers. Veel bewoners werden – achter een rollator of in een rolstoel gezeten – door familieleden over de markt geleid. “Het is vanmiddag allemaal fantastisch verlopen, het is ongeveer even druk als vorig jaar geweest en de verkoop was prima.” Van de opbrengst van de knieperties, oliebollen en haring worden voor de bewoners activiteiten georganiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.