geen prijs voor de oostdobbers in tijenraan

Het wedstrijdbad in Tijenraan bleef afgelopen zaterdag gesloten voor recreatieve zwemmers. De afdeling kunstzwemmen van de Oostdobbers organiseerde gedurende de hele dag namelijk grote techniekwedstrijden voor het district Gelderland/Overijssel. Meer dan vierhonderd mensen kwamen naar het zwembad in Raalte, waaronder ruim tweehonderd deelnemers, juryleden en begeleiders.

Bij het kunstzwemmen, synchroonzwemmen of het waterballet moeten deelnemers op een vast ritme verschillende oefeningen uitvoeren. Nadat iedere deelnemer enkele oefeningen heeft gedaan worden de punten van ieder jurylid bij elkaar opgeteld. Er zijn in totaal vijf juryleden. Bij de senioren ging het niet goed met de deelneemsters van de Oostdobbers uit Raalte. Michelle Dekker uit Rheden won de wedstrijd met een puntenaantal van 68,045, de Raalter meisjes kwamen er niet aan te pas.

Bij de junioren ging het een stuk beter met de Oostdobbers. Merel van Dijk was de beste. Zij werd met 55,168 punten uiteindelijk zestiende. Nicolette Mol eindigde als 33e, Annemiek Herik werd 43e, Carla Lebesque 44e en Lynn Hutten werd 59e. De eerste plaats werd gewonnen door Maartje Willems van zwemvereniging Cadans uit Beuningen, zij scoorde 60,371 punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.