garage brandt deels uit op de cingel in heino

Een brand in Heino was vanochtend de aanleiding om met twee brandweerauto’s uit te rukken. Rond de klok van tien uur kreeg de brandweer de melding van een binnenbrand op de Cingel. Ter plaatse bleek het te gaan om een brand in een garage, zo werd geconstateerd. De rookontwikkeling die daarbij vrij kwam deed het ergste vermoeden.

Een verwarmingselement in de garage is hoogstwaarschijnlijk de oorzaak van de brand, die na een goed uur blussen gedoofd was. De garagedeur was helemaal verbogen en ook enkele spullen in de opslagplaats zijn in rook opgegaan. Door het vele blussen en de vorst dicht bij de grond ontstond er bovendien ijsvorming rondom de garage. Daarop werd er zout gestrooid om verdere ongelukken te voorkomen.

Onze collega’s van de website NuHeino.nl waren ter plekke en maakten onderstaande kleine fotoreportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.