feestelijke bijeenkomst brandweer raalte

Tijdens een speciaal belegde avond heeft het gemeentebestuur van Raalte maandag extra aandacht aan haar brandweerkorps besteed. De lieden die dit jaar een ambtsjubileum vieren, werden op luchtige wijze bedankt voor de dienstjaren tot zover. Bovendien werd er afscheid genomen van een drietal medewerkers.

Het afscheid van Anton Alferink, lid van het brandweerteam uit Luttenberg, had een speciaal tintje. Hij werd onderscheiden met de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid, voorzien van het jaarteken 30. Dit is een medaille die, mede namens Hare Majesteit de Koningin, door het college van burgemeester en wethouders wordt verleend. Anton nam de oorkonde en medaille dan ook uiteraard vol trots in ontvangst.

Waarnemend burgemeester Pieter van Veen had, naast de vrijwilligersmedaille voor Alferink, zijn handen vol aan de officiële uitreiking van verschillende onderscheidingen en diploma’s. In totaal had hij de eer om maar liefst tien verschillende diploma’s aan 21 medewerkers van het brandweerkorps uit te reiken.

Daarnaast kon Van Veen negen jubilarissen begroeten. Samen zijn zij goed voor ruim 182 jaar brandweerwerk. Jos Marsman, Hans Klink, Dirk Dennebos, Paul Nijensteen, Hans van Dartel en John Koerkamp kunnen allen terugkijken op een dienstverband van twintig jaar. Vincent Lobbert werkt inmiddels al 12,5 jaar bij de brandweer, terwijl Eddie Reimert en Marcel Dijkman al 25 jaar lid zijn van het korps.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.