Home / archiefcentraal / een kijkje in het pakhuis van sinterklaas

een kijkje in het pakhuis van sinterklaas

Toch een beetje geheimzinnig hoor, dat ‘pakhuis’ van Sinterklaas op de hoek Brinkweg/Dorpsstraat in Heino. Alle ramen van het pakhuis zijn helemaal afgeplakt met cadeautjespapier. Gelukkig zitten er wel een paar kijkgaten in, waar je stiekem doorheen kan gluren. Wat er te zien is? Wat dacht je, stapels cadeautjes, klaar om uitgedeeld te worden!

De kindertjes uit Heino mochten gisteravond in het pakhuis op bezoek komen, om onder andere hun kleurplaten van de Heinose winkeliersvereniging in te leveren. Jammer, de grote fauteuil die klaar stond voor de Sint bleef leeg. Hij zou te druk zijn om te komen. Een paar aardige pieten vingen de kinderen op en niemand ging naar huis zonder een handvol pepernoten. De Sint hoopt er vandaag wél bij te zijn. Tot 12.30 uur vanmiddag is hij er nog. Muziekvereniging Salland uit Lierderholthuis zorgt in hartje Heino voor de gezellige muzikale omlijsting.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.