dramatische middag voor sv raalte

SV Raalte heeft een dramatische middag achter de rug. Op een slecht bespeelbaar veld bij Dieze West werd de wedstrijd afgewerkt. Na grote twijfels of het duel nog wel door zou gaan, was er bovendien een slechte voorbereiding.

Bij aanvang van het duel in de vierde klasse H was het meteen Dieze West dat het initiatief nam. Raalte had niets in te brengen tegen de thuisploeg uit Zwolle. Het duurde dan ook maar twintig minuten voordat de 1-0 op het scorebord verscheen. Dieze West bleef doorgaan. Dat resulteerde vijf minuten later in alweer een treffer. Raalte kreeg maar geen grip op de wedstrijd en liep bij rust ook nog tegen een derde tegentreffer aan: 3-0.

Raalte zou scherp uit de kleedkamer terug moeten komen, maar allesbehalve dat gebeurde. Kort na de warme thee was de wedstrijd gespeeld. In de vijftigste minuut werd de 4-0 binnen getikt en daarmee het verzet van Raalte definitief gebroken. Dieze West liep in het restant van het duel eenvoudig uit naar een 6-0 score.

Raalte heeft over de gehele wedstrijd maar twee kansen weten te creëren en speelde volgens onze reporter langs de lijn echt met pap in de benen. “We waren volgens mij geïntimideerd door de spelers van Dieze West. De voorbereiding was slecht, kortom een dramatische middag”, aldus Niek Hollewand, speler van Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.