de groot officieel beedigd tot wethouder

De installatie van Roger de Groot in het college was al een tijdje aangekondigd, maar gisteren is de Heinoër pas officieel beëdigd tot nieuwe wethouder van de gemeente Raalte. Dat gebeurde tijdens de raadsvergadering. De Groot (41) volgt daarmee Jos Elshof op, die het tijd vond voor een andere uitdaging. Hij gaat met ingang van 1 januari aan de slag als adjunct-directeur bij de Stichting Vrouwenopvang Overijssel.

De Groot is sinds 1990 lid van het CDA en het CDJA in Zwolle. Daar heeft de geboren Hagenees het CDA Bureau Overijssel ondersteund bij diverse activiteiten en heeft hij de automatisering opgezet. Ook bij de afdeling van de voormalige gemeente Heino is De Groot op de achtergrond actief geweest. Sinds maart 2006 was hij lid van de CDA-fractie in Raalte.

Ook Jacques van Loevezijn werd gisteren benoemd in zijn nieuwe functie. De 44-jarige Heetenaar neemt op zijn beurt de rol van De Groot als CDA-raadslid over. Beiden werden uiteraard uitgebreid gefeliciteerd door de voltallige raad, het college van burgemeester en wethouders en alle overige aanwezigen. Benne Solinger was erbij en schoot voor ons de volgende foto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.