concert mannenkoor zwolle bijna uitverkocht

Het Groot Mannenkoor Zwolle staat voor de laatste optredens in haar jubileumjaar. Nog drie maal geeft het koor in het kader van het 90-jarig bestaan een concert met een topartiest, Henk Poort. Eenmaal zal dat concert plaats gaan vinden in Zwolle, de andere voorstellingen vinden plaat in het Hoftheater in Raalte.

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 december is het Groot Mannenkoor Zwolle in een sfeervol kerstconcert te zien in het inmiddels al bijna uitverkochte Hoftheater. Bekende kerstnummers komen ook dit jaar weer aan bod, maar ook minder bekende liederen met mooie en eenvoudige melodieën worden ten gehore gebracht.

Henk Poort zal verreweg de meeste keren te beluisteren zijn samen met het koor en heeft beloofd, als het nodig is, aan het eind van het programma de kant van het publiek te kiezen. Wat dat precies inhoudt kun je pas ervaren bij een bezoek aan ’t concert.

De aanvangstijd van het concert is om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. Kaarten voor het concert op 20 december in de Dominicanenkerk in Zwolle aan de Assendorperstraat zijn te koop bij de VVV in Zwolle of bij alle leden van het koor. Voor de voorstelling in het Hoftheater kunnen kaarten worden gekocht via de VVV in Raalte of op staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.