carbidschieten blijft toch een vak apart

Carbidschieten. Het is een zéér oude traditie. Met name in het oosten en noorden van het land. Tijdens elke jaarwisseling is het weer raak. Knallen, knallen en nog eens knallen. En de knal moet natuurlijk zo hard mogelijk gaan. Maar wanneer gaat het hard genoeg?

Voor Branko en Erwin niet zo snel. De twee knutselden deze week een eigen ‘kanon’ in elkaar en probeerden deze op oudjaarsdag met succes uit. De heren stonden in alle vroegte al in een weiland bij Nieuw Heeten, om er flink op los te knallen. En dat ging mooi. Machtig hard zelfs. Nou, ze hebben er in ieder geval geen gras over laten groeien. Oordeel zelf, want het is op film vastgelegd.

Heb je ook een mooi filmpje of fraaie foto’s stuur ze gerust naar de redactie van Salland Centraal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.