Home / archiefcentraal / boetelerveld levert met kerst mooie fotos op

boetelerveld levert met kerst mooie fotos op

Schaatsen was er de afgelopen dagen helaas niet meer bij. De ingevallen dooi betekende wel prima weer om te wandelen. Dat deden dan ook vele mensen als invulling van Tweede Kerstdag. In Lemelerveld, Haarle en Heino stonden verschillende routes uitgestippeld, maar ook andere plaatsen waren zeker de moeite waard.

Weer of geen weer, het Boetelerveld richting Schoonheten levert altijd mooie plaatjes op. Zeker wanneer de rijp nog niet helemaal verdwenen is, is het daar goed vertoeven. Dat vindt ook Harrie Huisman uit Mariënheem. Hij trok er de afgelopen twee dagen op uit en fotografeerde de volgende reportage.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.