boetelerveld levert met kerst mooie fotos op

Schaatsen was er de afgelopen dagen helaas niet meer bij. De ingevallen dooi betekende wel prima weer om te wandelen. Dat deden dan ook vele mensen als invulling van Tweede Kerstdag. In Lemelerveld, Haarle en Heino stonden verschillende routes uitgestippeld, maar ook andere plaatsen waren zeker de moeite waard.

Weer of geen weer, het Boetelerveld richting Schoonheten levert altijd mooie plaatjes op. Zeker wanneer de rijp nog niet helemaal verdwenen is, is het daar goed vertoeven. Dat vindt ook Harrie Huisman uit Mariënheem. Hij trok er de afgelopen twee dagen op uit en fotografeerde de volgende reportage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.