boertie optiek ondergaat grote metamorfose

Boertie Optiek gaat flink verbouwen. Het pand aan de Marktstraat in Raalte ondergaat in de komende periode, zowel op de begane grond als op de eerste etage, een metamorfose. De verbouwing is zelfs zo ingrijpend, dat de Raalter opticien (vanaf 7 januari) tijdelijk verhuist naar De Waag 4 in ’t Schip, naast de Xenos.

“Het pand blijft wel staan, maar de rest wordt compleet nieuw”, vertelt Ewald Diekman van Boertie. Diekman ziet de verbouwing helemaal zitten en kijkt dan ook uit naar de nieuwe inrichting. Om maar eens een paar in het oog springende veranderingen te noemen: De voorgevel wordt totaal anders, er komt een extra oogmeetruimte, een vernieuwd contactlenzencentrum, de mode wordt straks een stuk uitgebreider (op merk) gepresenteerd, het plafond komt op een hoogte van vier en een halve meter te hangen en de wanden worden voorzien van mooie ‘merkvisuals’.

Verder krijgt de Raalter opticien heel veel nieuwe apparatuur, dat volledig voldoet aan alle eisen. En ook nog eens een geheel nieuw computernetwerk. “Dat netwerk is vooral belangrijk voor de rechtstreekse communicatie naar de oogartsen en huisartsen”, aldus Diekman, die laat weten dat Boertie Optiek steeds meer samenwerkt met de artsen. “De lijnen zijn kort. En dat werkt niet alleen prettig, maar is ook zeer prettig voor de klant. Die wordt dan niet van het kastje naar de muur gestuurd.”

Tot slot benadrukt Ewald Diekman dat Boertie Optiek tijdens de grote verbouwing op volle toeren blijft draaien. “Met ingang van maandag 7 januari zitten we dus voor zo’n acht weken in ’t Schip, maar daar gaat alles gewon door. Het zal door de aangepaste opzet misschien iets behelpen zijn, maar de klant zal daar niet onder lijden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.