amnesty in music prachtig gefotografeerd

In alle vroegte plaatsten we vanmorgen, eigenlijk vannacht, al een verslag van het zeer geslaagde concert Amnesty in Music dat gisteravond tweemaal werd gegeven in de Pauluskerk in Raalte. Iedere bezoeker moet onder de indruk zijn geweest, hoewel we hier en daar al wel hoorden dat de muziek wel iets zachter had gekund. De uiteindelijke balans slaat in ieder geval ver uit naar positief, zo laten ook de foto’s zien.

Annet van Raalten, vaste fotograaf van zowel Salland Centraal als Amnesty in Music, schoot onderstaande prachtige reportage bij elkaar. En omdat die reportage zo mooi is plaatsen we deze in een apart artikel. Ook omdat ons verslag van het concert al weer van een tijdje terug is. Het zou namelijk zonde zijn dat om die reden de foto’s niet meer bekeken worden. Bij deze!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.