wonderschone metamorfose bij albert heijn

Slechts tien dagen heeft de Albert Heijn in Raalte nodig gehad om een volledige metamorfose van de supermarkt te ondergaan. Op 27 oktober sloot de winkel zijn deuren voor een grootscheepse verbouwing. Zelfs op zondagen werd er met man en macht doorgewerkt om de nieuwe winkel zo snel mogelijk gereed te hebben. Vanochtend gingen de deuren weer voor het eerst open, en… Het resultaat mag er zijn!

De nieuwe winkel van franchisenemer Genio Ruitenberg is groots en ruim opgezet, maar oogt gezellig, strak, schoon en fris. De supermarkt straalt een persoonlijke sfeer uit richting haar bezoekers, die meer ruimte krijgen om te winkelen. Naast een groter assortiment beschikt de Raalter Albert Heijn nu over ruim tweehonderd extra vierkante meters. Deze zijn onder andere ingevuld door meerdere kassa’s, bredere gangpaden en grotere schappen.

Voor vaste klanten zal de omschakeling van oude naar nieuwe winkel soepel verlopen. De ingang bevindt zich nog op dezelfde plaats, en hoewel de kassa’s zich nu op een andere plek bevinden is de volgorde van producten nagenoeg gelijk gebleven. Allereerst de groente en de verse producten, daarna de zuivel en vervolgens de levensmiddelen die langer houdbaar zijn. De enige gewenning zal de looprichting zijn, maar door de nieuwe opzet voelt iedereen zich in hier al snel thuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.