Home / archiefcentraal / vrijwilligerswerk in de zorg daar zit muziek in

vrijwilligerswerk in de zorg daar zit muziek in

In het kader van Make a Difference Day (MADD) verzorgde pastor Marinus van den Berg afgelopen vrijdag in Raalter verpleeghuis De Hartkamp een lezing met de titel: ‘Vrijwilligerswerk in de zorg, daar zit muziek in’.

Van den Berg vond een aandachtig oor bij de aanwezige cliënten, vrijwilligers en medewerkers. Marinus nodigde de cliënten uit, om zelf iets te vertellen over hun ervaringen met vrijwilligerswerk. De Raalter Omroep Stichting verzorgde deze middag de muzikale noot met licht klassieke muziek. De middag werd afgesloten met een gezamenlijke broodmaaltijd.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.