vdenp juristen nu ook actief in regio salland

VD&P Juristen profileert zich meer en meer in Salland. Vreemd, want VD&P – dat staat voor Veuger, Van Dalfsen & Partners – is gevestigd in Genemuiden. De vraag die dan ook al snel opborrelt is: Wat heeft een bedrijf uit Genemuiden in Salland te zoeken? Nou, het antwoord is eigenlijk vrij simpel en logisch. “Wij zijn in het hele land actief. Hebben klanten in zowel Groningen als Limburg, maar toch voornamelijk in de regio Zwolle. En Salland sluit daar mooi bij aan”, vertelt algemeen directeur Pieter Veuger, die zelf ook nog eens afkomstig is uit Raalte.

VD&P, de nieuwe partner van Salland Centraal, is sinds 1990 actief in de juridische en financiële markt als juridisch advies- en incassobureau. “Wij zijn gespecialiseerd in debiteurenbeheer, incasso, begeleiden van inname van leaseobjecten, juridische advisering en procesvoering. Consistent debiteurenbeheer, dat door onze specialisten wordt uitgevoerd, zorgt voor een betere liquiditeitspositie van de organisatie van onze klanten.”

Als een incasso moet worden gevolgd door een gerechtelijke procedure, dan geeft VD&P Juristen daar onmiddellijk invulling aan. “Wij hebben de mensen en de kennis in eigen huis en kunnen daarom een effectieve totaaloplossing bieden volgens het ‘one-stop-shopping-principe’. Dit betekent dat je het gehele traject – van debiteurenbeheer tot juridische procedures – aan ons kan uitbesteden, zonder dat het dossier moet worden overgedragen. Belangrijke voordelen hiervan zijn één aanspreekpunt binnen ons kantoor, korte communicatielijnen en snelle terugkoppeling naar onze opdrachtgevers”, aldus Veuger.

De uitgangspunten van VD&P hierbij zijn: Een persoonlijke en doelgerichte benadering. “Onze missie is het oplossen en/of voorkomen van problemen van schuldeisers én debiteuren middels het zojuist genoemde ‘one-stop- shopping-principe’. Wij staan hierbij voor het belang van de opdrachtgever, maar staan tussen de partijen in.” Voor meer info over VD&P klik hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.