sinterklaas feestelijk onthaald in marienheem

Traditiegetrouw brengt Sinterklaas samen met zijn pieten elk jaar ook een bezoek aan Mariënheem. Zondagmiddag was het weer zover. En daar waren de kinderen natuurlijk van op de hoogte, want die stonden al vroeg op het schoolplein samen met de muziekpieten te wachten en zingen tot Sinterklaas kwam.

Toen de Sint eenmaal gearriveerd was, liepen de kinderen en hun ouders in een optocht naar De Schalm, waar een gezellige middag plaatsvond. De zwarte pieten zorgden voor de nodige commotie en er werd veel gezongen en gedanst. Al met al waren er zo’n 150 kinderen aanwezig, die deze middag vee pepernoten van de zwarte pieten kregen. Ook aan het einde van de middag kreeg iedereen nog een zakje snoep mee naar huis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.