sebastiaan hoogkamer wint schrijfwedstrijd

Sebastiaan Hoogkamer, leerling van groep 7 van basisschool De Dolfijn in Heino, heeft met ‘Het kleine katje’ de schrijfwedstrijd gewonnen die gekoppeld was aan de expositie ‘Illustratief’ van de Heinose illustratrices Marianne van Vliet en Moniek Peek.

De leerlingen hadden opdracht gekregen om zelf een verhaal te bedenken bij één van de daarvoor aangewezen schilderijen. De prijzen werden vrijdagmorgen door beide kunstenaars uitgereikt in het Bezoekerscentrum. Naast de publicatie van het verhaal in dagblad De Stentor won Sebastiaan een boekenbon ter waarde van 25 euro. Een eervolle vermelding kregen Anneloes de Groot, Ivo Dijk en Saskia Lenderink, zij ontvingen een leuke attentie.

De expositie is nog tot en met 30 november in de oude Maalderij aan de Canadastraat 6 in Heino te zien. De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.