salland verzekeringen houdt ludieke actie

In het oosten van het land weten zorgverleners het al lang: door middel van goed samenwerken bereik je meer. Verbetering van kwaliteit en gelijktijdige besparing van kosten hoeven elkaar dan ook niet te bijten, als er maar een goede wil is en een sterke regisserende partij. Sinds de nieuwe Zorgverzekeringswet wordt er echter vaak gesproken over de negatieve effecten van de marktwerking.

Salland Verzekeringen houdt daarom de komende tijd een ludieke actie, om aan cliënten te laten zien dat het ook anders kan. Enkele honderden zorgverleners in Oost-Nederland hebben spontaan de wachtruimte beschikbaar gesteld voor die actie. Cliënten krijgen daar de gelegenheid letterlijk te ervaren hoe goed het voelt om als verzekerde bij Salland te zitten. In al die wachtkamers staat nu namelijk een comfortabele, rode stoel.

Door de stoel in hun wachtkamer te plaatsen geven zorgverleners het signaal af dat de keuze voor een zorgverzekeraar van groot belang is voor behandelaar én cliënt. Uiteindelijk bepalen de polisvoorwaarden welke behandelingen uitgevoerd worden en of de cliënt dicht bij huis wordt geholpen. Hier zoeken zorgverleners actief de samenwerking met zorgverzekeraar Salland, om zo de beste zorg in de regio te kunnen bieden.

Salland-woordvoerster Annette van der Vlugt is erg te spreken over de werking van de actie. De rode stoelen zijn immers al in vele praktijken en wachtruimtes te vinden. “Wij zijn erg blij met deze geste van de zorgverleners. Voor ons is dit een bevestiging dat wij in onze werkwijze met zorgverleners de juiste koers volgen. Goede en betaalbare zorg bereik je door samenwerking en dat mag iedereen weten”, aldus Van der Vlugt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.