rohda speelt gelijk in hengelo

Het spel deze middag was niet van hoog niveau. Van Rohda kant was het spel niet goed. Er gebeurde niet veel in de eerste helft. De rusttand bij de wedstrijd tussen de nummer 2 en 11 van de competitie was dan ook 0-0

De tweede helft was al een stuk beter van Rohda. De bal ging veel rond op de helft van de tegenstander. Na 67 minuten wist Rohda dan eindelijk het net te vinden. Dirk Jan Klijn Velderman opende de score in Hengelo. Rohda was nadrukkelijk op zoek naar de 2-0. Vele kansen werden gemist. Met nog een minuut te spelen dacht Rohda de drie punten al binnen te hebben. In de allerlaatste minuut wist de thuisclub nog de scoren. Meteen na de aftrap in de 90ste minuut vond de scheids het genoeg geweest en eindigde de wedstrijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.