protest tegen onnodig industrieterrein zegge

Het toekomstige industrieterrein De Zegge VII wordt een onnodig bedrijventerrein. Althans, dat vinden ze bij Milieudefensie. Daarom is er vanmiddag om klokslag één uur een protestbord geplaatst.

Met twee man sterk kwamen ze in een busje aanrijden. Vlak voor het industrieterrein bij pluimveebedrijf Te Wierik werd er gestopt. Het materiaal werd uit de wagen gehaald, een gat gegraven en hoppa, het bord stond er binnen no-time. En ze vervolgden hun weg weer, naar het volgende bedrijventerrein.

Dit alles in het kader van de landelijke actie ‘recycle de ruimte’. Er zijn volgens milieudefensie dertig onnodige bedrijventerreinen. En voor elk van die gebieden komt een bord te staan. Vandaag was Raalte dus aan de beurt, afgelopen dinsdag werd Wijhe al met een bezoek vereerd. Daar was een protest tegen de plannen van de Noordmanshoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.