Home / archiefcentraal / presentatieavond over muziekkoepel heino

presentatieavond over muziekkoepel heino

De projectgroep ‘Muziekkoepel Heino’ houdt vrijdag 7 december een presentatieavond in de hal van de Rabobank in Heino. De projectgroep, die al een tijdje voornemens is om de oude koepel in Heino te herbouwen, nodigt iedereen uit om tussen 18.00 en 20.00 uur een kijkje te komen nemen.

Tijdens deze avond in de Rabo, aan de Marktstraat, worden drie schetsontwerpen van een nieuw te ontwikkelen muziekkoepel – in de voormalige gemeentetuin (Hof van Rakhorst) – gepresenteerd. Het belangrijkste doel is het herbouwen van een muziekkoepel op het fundament van de voormalige muziekkoepel. In het lijstje van basiseisen is ondermeer meegenomen dat de muziekkoepel akoestisch dient te zijn. Alle bezoekers van de presentatieavond kunnen een eigen voorkeur kenbaar maken voor een bepaalde ‘schetstekening’, via een aldaar aanwezig formulier.

De projectgroep, bestaande uit Dick te Veldhuis, Jannes Seine, Jan Blom en Flip Jonkman, hoopt op heel veel belangstellenden. Dominique Doedens uit Heeten adviseert de initiatiefnemers.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.