Home / archiefcentraal / personeel pakt in razend tempo c1000 leeg

personeel pakt in razend tempo c1000 leeg

Na eerst al de Jumbo en de Albert Heijn is nu de C1000 van Erik Kroeze een weekje dicht om een grootscheepse metamorfose te ondergaan. Sinds gisteravond 18.00 uur sloot de supermarkt op de Domineeskamp haar deuren. Maar niet voor iedereen, want al het personeel werd juist opgetrommeld om wat extra uren te maken. Er is namelijk letterlijk werk aan de winkel!

Winkelen wordt Genieten! Dat is de eerste slogan die eigenaar Erik Kroeze aan zijn nieuwe supermarkt wenst te geven. Verse producten is waar het om draait. Daarom biedt de C1000 straks elke dag verse groente, fruit, bloemen, versgebakken brood en vers vlees aan. “Wij houden van lekker eten en hebben een passie voor eten”, schrijft de C1000 in haar nieuwskrant.

Maar naast verser wordt de nieuwe supermarkt ook moderner, completer en voordeliger. De techniek komt het makkelijk maken. Op informatieschermen kun je voortaan informatie vinden over eten en drinken. Over heerlijke recepten of over een goede wijn. Zo’n recept kan je natuurlijk ook direct printen of naar huis mailen, maar dient ook als een prima boodschappenlijst. De nieuwe C1000 is zijn tijd vooruit, maar blijft gezellig.

Of de supermarkt ook echt gezellig gaat worden is natuurlijk nog maar de vraag. Aan de inzet van het personeel zal het in ieder geval niet liggen, dolenthousiast startten zij gisteren met het leegpakken van de winkel. Donderdag 29 november vindt de opening van de nieuwe C1000 plaats. Dan mag je zelf komen aanschouwen dat het doen van boodschappen ook nog een aangename ervaring kan zijn.

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.