olstenaren voor weeskinderen naar nepal

Heleen Holtkuile en Nita de Winter uit Olst vertrekken woensdag 19 december naar Nepal (Pokhara), om daar drie en een halve maand te werken in een kindertehuis. In dat kindertehuis wonen weeskinderen die ouders hebben verloren in de oorlog.

Dit project in Nepal staat onder leiding van de Nepalese stichting Shreejana en is mede opgericht door Stichting Youth in Nepal uit Maarssen. Deze stichting heeft gezorgd voor de financiering van dit project, waardoor een nieuw en veilig onderkomen voor dertig kinderen is gerealiseerd. Maar deze kinderen hebben meer nodig dan een dak boven hun hoofd. SYIN heeft uitgerekend dat per kind per dag 1,70 euro nodig is om te eten, drinken, wonen, leren en voor medische zorg.

“Wij bekostigen zelf de reis en ons onderkomen, maar zouden graag een mooi bedrag mee willen nemen, zodat we ter plaatse aankopen kunnen doen om de kinderen en het kindertehuis te voorzien van spel- en lesmaterialen”, aldus de dames. Dus mocht je iets over hebben voor dit project, dan kun je een bijdrage storten op girorekening 8290966 ten name van N. de Winter onder vermelding van ‘Kindertehuis Nepal’. Alle kleine beetjes helpen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.