nieuw lemelervelds raceteam serco racing

Het nieuwe Lemelerveldse wegraceteam is een feit. Het Serco Racingteam en de Lemelerveldse tak van Yamaha-MGM-Racing gaan op in een nieuw team onder de naam Serco Racing. Het team gaat komend seizoen uitkomen in de Dutch Superbike in het Open Nederlands Kampioenschap.

Als coureur is Rik Lenters aangetrokken. De 22-jarige coureur uit Ane (bij Gramsbergen) heeft de laatste vier jaar al de nodige race-ervaring opgedaan in de Supersport (600cc) klasse. En nu maakt Lenters de stap naar de zwaardere (1.000cc) Superbikes. In de eindstand van de Supersport eindigde Rik in 2007 op een verdienstelijke vijfde plaats.

Captain Henk Brouwer: “We zijn heel blij dat we de Lemelerveldse teams samen hebben kunnen smelten. Het is natuurlijk voor de uitstraling en sponsoring een goede zaak dat we Lemelerveld als één team kunnen promoten. Dit nieuwe team heeft de potentie om goede resultaten te behalen, waarbij we de gezelligheid en liefde voor de motorsport zeker niet uit het oog verliezen.”

Met het contracteren van Rik Lenters als coureur denkt de nieuwe ploeg een goede zet te hebben gedaan. “Hij heeft al redelijk wat ervaring en hij kan zich zeker nog ontwikkelen. Daarnaast wordt Rik financieel gesteund door EVENO Racing uit Gramsbergen, een enthousiaste groep raceliefhebbers die zich inzetten voor de motorsport. Dit geeft ons in voldoende mate zekerheid om het komende seizoen met vertrouwen tegemoet te zien.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.