leden graven eerste gat nieuw vital centre

Fitnesscentrum Vital Centre staat aan de vooravond van een explosieve groei. De uitbreidingsplannen voor de vestiging Raalte hebben alle procedures doorlopen en kunnen nu worden uitgevoerd. Maandagochtend om 10.00 uur wordt het eerste gat gegraven. Dat wil de sportschool echter met zoveel mogelijk sportende klanten gaan doen, dus dat zal wel een groot gat gaan worden.

Dat is ook wel nodig, want de vestiging aan de Hammerweg 8b in Raalte wordt ruim twee keer zo groot met maar liefst een oppervlakte van 3.500 vierkante meter. “Door de uitbreiding weten wij zeker dat ons concept nog krachtiger gaat worden”, vertelde eigenaresse Jacqueline Ophof onlangs. “Het belangrijkste is dat we met deze uitbreiding nog beter in staat zijn meer mensen te bereiken en te laten bewegen. Met sauna’s, een zwembad, beautysalon en fysiotherapie.”

Het heeft lang geduurd voordat de sportschool groen licht kreeg om een nieuw centrum te mogen bouwen. Ambtelijke procedures in de welstandscommissie hadden de bouwplannen in eerste instantie aanzienlijk vertraagd. Volgens de oorspronkelijke plannen had de volledige metamorfose al dit najaar afgerond moeten zijn. Aangezien de schop maandag pas voor het eerst de grond in gaat is die deadline niet meer haalbaar.

De ingrijpende verbouwing van het centrum speelt voor Edwin en Jacqueline Ophof al ruim drie jaar. De grootste hobbel in het ontwerpproces was dat de gemeente lange tijd niet precies wist wat er met het sportpark naast de sportschool ging gebeuren. Die plannen zijn inmiddels klaar, waardoor er voor Vital Centre niets meer in de weg staat. Dat betekent dat ook het verzoek tot extra parkeerplaatsen is geaccepteerd, en dat zal vele bezoekers als muziek in de oren klinken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.