laatste boerderij aan dorpsstraat heino plat

De oude boerderij, op de ‘locatie Kamphof’ aan de Dorpsstraat 83 in Heino is volledig met de grond gelijk gemaakt. Met de sloop is zo’n beetje de allerlaatste boerenbehuizing in de kom van Heino, die nog herinnert aan het agrarische verleden, verdwenen.

In opdracht van de ontwikkelaar Meijer Heino Beheer BV realiseert aannemersbedrijf Valk & Zn uit Daarle hier een wooncomplex dat uit vijf appartementen, over drie bouwlagen, bestaat. Meijer hoopt dit jaar nog met de bouw te kunnen beginnen. De verkoop van de appartementen is in handen van Heeger Makelaaardij uit Heino. Op deze fraaie locatie was voorheen Veetransportbedrijf Kamphof gevestigd, die enkele jaren geleden naar de rondweg verkaste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.