Home / archiefcentraal / kleinere kantoorpanden in sallandse poort

kleinere kantoorpanden in sallandse poort

Bedrijfspanden die er voor moeten zorgen dat de kantorenzone van de Sallandse Poort volgebouwd raakt, worden kleiner van opzet dan de huidige panden. In het bestemmingsplan staat dat er grote panden als die van Gibo en Carinova moeten komen. Maar de praktijk vraagt om kleinschalige kantoorpanden.

Je kunt dat al wel een beetje zien aan de huidige bedrijven. Gibo, Aarnink, Lens; ze verhuren allemaal onder. Onderzoek heeft nu ook aangetoond dat de vraag zich vooral richt op kleinere gebouwen. Het bestemmingsplan wordt daarom aangepast. Ondernemers die een kleiner kantoor willen in de Sallandse Poort kunnen zich dus weer melden bij de gemeente.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.