jaarconcert roalter jongs trekt volle bak

In de prachtig aangeklede zaal werden alle vijftien nummers gezongen van de nieuwe CD ‘Van Salland tot Wolga’, die op deze avond werd gepresenteerd.

Het was de bedoeling dat pastoor Jan Verweij de CD op ludieke wijze in ontvangst zou nemen. Een buikgriep weerhield de pastoor er echter van om aanwezig te zijn. Tot veler verrassing bleek de ‘broer’ van de pastoor in de zaal aanwezig. Hij was bereid de honneurs waar te nemen. In werkelijkheid ging het om dirigent Bennie de Roos van de Roalter Jongs die zo op pastoor Verweij lijkt, dat zich wel eens persoonsverwisselingen voordoen.

Een grote verrassing was ook het optreden van de Raalter buutreedner Herman Tutert, die de Roalter Jong’s flink op de hak nam. Ook het optreden van het dweilorkest de Tower Snörr’n uit Zwolle kon rekenen op enthousiaste reacties van het publiek. De polonaise werd niet geschuwd. Na afloop van het concert namen de Jong’s de complimenten van het publiek in ontvangst, waarbij vooral waardering werd uitgesproken voor het prachtig vertolkte Wolgalied, één van de nummers op de nieuwe CD.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.