in de rij voor handtekening of foto maaike

Het was bij de signeersessie van Maaike (17) vanmorgen geen gekkenhuis zoals vorig jaar bij Jannes, maar de popstar in spé hoefde zich absoluut niet te vervelen. Er stond een aardige rij voor de Music Store in Raalte. Ze deelde niet alleen handtekeningen uit overigens, maar ging minstens net zo vaak op de foto met de enthousiaste fans.

Dranghekken waren gesplaatst en politie was aanwezig. Bij de deur stonden nog eens twee flinke kerels om de rust te bewaren en alles rustig te laten verlopen. Wellicht wat overdreven, want er heerste een rustige, gemoedelijke sfeer. Mensen die langsliepen keken verwonderd richting de muziekwinkel, ‘wat gebeurt daar?’, ‘ja, dat is die winnares, hoe heet ze ook alweer’. Zij bleven even staan en zo nam de drukte buiten de hekken ook toe. En daarom kon je vanaf een grote afstand al wel zien dat er iets bijzonders gaande was, want in een mum van tijd stond er een haag van mensen buiten de hekken nieuwsgierig te kijken.

Maar in de rij stonden vooral kinderen. Een beetje zenuwachtig waren ze wel, zeiden ze. Maar dat hoefde uiteindelijk helemaal niet. Want Maaike ging onverminderd vrolijk met de fans op de foto of plaatste haar handtekening op de singlecd Don’t Look For Me, die overigens erg goed verkoopt. Het ging zo. Je kwam de winkel binnen en moest eerst langs de kassa waar je de single kon kopen, hoeft niet natuurlijk. Voor vier euro was die binnen. En vervolgens kon Maaike haar handtekening erop zetten.

Ze kreeg er wel een beetje een lamme arm van, maar ze vond het allemaal erg leuk. Niet zo gek natuurlijk. Ze heeft nu nog even een periode van relatieve rust, als dat nog bestaat voor een landelijk bekende artiest, en dan gaat ze over twee weken door het land toeren. Over het hoe en wat is nog niet alles bekend. Maar ze begint dan weer aan een nieuwe ervaring en wij zullen er weer over berichten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.