heeten en raalte houden elkaar in evenwicht

Heeten en Raalte troffen elkaar deze middag in Heeten. Raalte speelde een goede wedstrijd. Raalte had het betere van het spel en zette Heeten veel onder druk om zo een goal te forceren. Maar het was toch Alexander Ruiter namens Heeten die de score opende uit een vrije trap. Heeten leek de rust in te gaan met een 1-0 voorsprong, maar 2 minuten na de openingstreffer werd de stand weer teruggebracht naar 1-1 door Gerben Wijnhout. Ook dit doelpunt kwam uit een vrije trap.

Na rust keerde de keeper van SV Heeten niet terug. Deze was geblesseerd geraakt in de eerste helft en bleef achter in de kleedkamer. Raalte bleef goed spelen, en creëerde wel kansen maar wist niet te scoren. Heeten kwam door een goal van Niels Rientjes weer op voorsprong. Het bleef een spannende wedstrijd. De 90 minuten waren verstreken en Heeten dacht de drie punten in huis te houden. Maar in de vierde minuut van de blessuretijd wist Mark Hoogeboom toch nog te scoren namens Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.