elshof druk voor een van zijn laatste klusjes

In het Raalter gemeentehuis wordt vanmiddag ongetwijfeld flink gediscussieerd over de onlangs gepresenteerde begroting voor 2008. Want vanaf 14.00 uur is het de beurt aan de gemeenteraad om het college van burgemeester en wethouders om (eventuele) opheldering te vragen.

De radiotak van RTV Raalte is er vanmiddag live bij en er worden ook opnames gemaakt voor televisie. Tot die tijd is RTV Raalte druk met het treffen van voorbereidingen, om alles goed te laten verlopen. Zo is ook Jos Elshof nog hard aan het werk voor zijn laatste begrotingsdebat als wethouder. Benne Solinger van RTV Raalte was erbij en legde dit moment nog even vast.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.