ellen en yvette genieten van rondreis in india

Het was al weer een tijdje geleden dat we wat hadden gehoord van onze India-gangers Ellen Marsch en Yvette van de Riet. De dames hebben inmiddels de eerste twee weken reizen erop zitten en hebben daarin veel beleefd. Dat het gezellig was blijkt uit onderstaand korte verslag, en uit de meegestuurde nieuwe foto’s.

“Hallo allemaal! Nou, de eerste twee weken reizen zitten er bijna op en het gaat goed! We zijn eerst naar een heel relaxte plaats geweest genaamd Varkala. Dit ligt aan de westkust en hier hebben we echt een kleine week alleen maar vakantie gevierd! Lekker gegeten en gedronken en genieten van het uitzicht op zee… Echt heerlijk! Ook hebben we daar een aantal jongens leren kennen met wie we een avondje gegeten hebben. We moesten wel helpen met koken.”

“Vervolgens zijn we naar Alleypez gegaan, waar we een boottocht hebben gemaakt op de backwaters. Vier uur lang in een kleine roeiboot met een Indiër die dan roeit. Was wel echt heel mooi om de omgeving daar te zien. Daarna door naar Mysore, een plek waar een groot paleis van een maharadja staat. Zondagavond werd dat paleis verlicht met bijna 100.000 lampjes, echt heel gaaf! Voor de rest was deze plaats niet zo heel boeiend, maar we hebben ons desondanks nog prima vermaakt.”

“Op dit moment zitten we in Bangalore, een grote en zeer moderne stad voor Indiase begrippen. Vanochtend hebben we bijvoorbeeld ontbeten bij de Subway. En eergisteren zijn we naar de bioscoop geweest, naar een normale Hollywood-film, heerlijk! Je hebt hier ook heel grote winkelmalls. Het is jammer dat we niet zoveel gewicht mee kunnen nemen, anders was ik hier eens even flink gaan shoppen!”

“Gisteravond hebben we lekker een paar biertjes gedronken met wat jongens die we op straat hadden leren kennen. Dat gaat heel makkelijk hier. De jongens spraken ons aan en zo eindigden we in een bar met een biertje. Dat maakt het ook echt leuk vind ik. Vanavond neemt een andere jongen (die zegt dat hij uit Italië komt maar dat geloven we niet) ons mee uit eten en dan gaan we voor het eerst echt stappen in India. Ik ben benieuwd hoe dat is. Maar dat laat ik de volgende keer wel weten!”

Liefs Ellen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.