eerste artiesten ribsenblues 2008 bekend

Met het contracteren van Popa Chubby, Ian Siegal en Barrelhouse zijn de eerste drie namen van het twaalfde Ribs&Blues Festival tijdens Pinksteren in Raalte bekend. De New Yorker Popa Chubby is zowel letterlijk als figuurlijk een bluesgigant, de Brit Ian Siegal leverde met ‘Swagger’ misschien wel het beste bluesalbum van 2007 af en de band Barrelhouse behoort al decennia tot de beste bluesbands van de lage landen.

Het Pinksterweekeinde valt in 2008 erg vroeg: op 10, 11 en 12 mei. Binnen enkele maanden zullen daarom nog zo’n tien bands aangetrokken worden voor dit explosief groeiende ‘free open air festival’, dat tijdens Pinksteren 2007 in totaal tussen de 30.000 en 35.000 bezoekers naar het centrum van Raalte trok.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.