c1000 van kroeze nog lang niet klaar

Sinds afgelopen donderdag is er met man en macht gewerkt om de moderne supermarkt van Erik Kroeze op tijd klaar te hebben. Vanmiddag, een dag voor het opengaan van de nieuwe winkel, was er echter nog lang geen sprake van een supermarkt die helemaal opgeleverd is. Om vier uur liep onze vaste fotograaf Annet van Raalten in ieder geval nog tegen grote puinhopen aan.

Het nieuwe logo en de frisse oranje kleur van C1000 mogen dan al wel prachtig prijken op de voorgevel van het pand aan de Domineeskamp, maar binnen moet er nog wel wat gebeuren wil Kroeze de deuren van zijn nieuwe winkel morgen kunnen openen voor publiek. Bovendien wordt er vanavond ook een receptie gehouden voor genodigden, personeel en hun familie. En ook zij willen in een schone winkel ontvangen worden.

De nieuwe C1000 in Raalte moet een supermoderne supermarkt worden, waarin alle gebruiksgemakken zijn voorzien. Daarnaast komt er een klein grillrestaurant en is er een maaltijdenservice die maar liefst zeven dagen per week beschikbaar is. Ook komen er informatieschermen waar je informatie kunt vinden over eten en drinken. Over heerlijke recepten of over een goede wijn.

Of de opening morgen een feestelijke aangelegenheid wordt lijkt geen twijfel, maar het zou toch mooi zijn wanneer de winkel dan ook helemaal klaar is. Dat is wel zo fijn voor de gasten, en wel zo fijn voor de receptie van vanavond. Want een niet helemaal opgeleverde winkel is het toch eigenlijk net niet. Ongetwijfeld valt alles de komende uren nog op zijn plaats. Morgen kunnen er in ieder geval weer boodschappen worden gedaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.