Home / archiefcentraal / bij de ieme kunnen ze wel acht bolletjes op

bij de ieme kunnen ze wel acht bolletjes op

Ook de kinderen van De Ieme hebben deze week hun ontbijtje op school kunnen nuttigen. De school deed mee aan het Nationaal Schoolontbijt waarmee de aandachtg gevestigd wordt op het belang van een goed ontbijt. Hieronder alsnog een kort verslag van de deelnemers zelf.

“De eetprestaties waren tijdens het schoolontbijt buitengewoon groot, vier tot zes broodjes was dan ook heel gewoon,” laten Luka Koning en Rick Meenink van De ieme ons weten. “Sommige kinderen hadden er zelfs acht op, en kregen daarbij ook nog het ei van een ander kind. Als gevolg dat deze kinderen twee of meer eieren konden eten.”

Sommige kinderen waren zelfs in hun pyjama ontbijten. Dit had als gevolg een nog betere sfeer. Daarom was het schoolontbijt ook erg gezellig.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.