bij c1000 zijn ze alweer aan het opbouwen

Het gaat snel met de verbouwing van de C1000 in Raalte. De supermarkt van eigenaar Erik Kroeze ondergaat deze week een grote metamorfose die de winkel een stuk moderner maakt. In de voorbije weken zijn er steeds stapsgewijs al kleine aanpassingen gedaan, maar Kroeze ontkwam er niet aan dat de C1000 haar deuren nu een week moet sluiten.

Donderdag om 18.00 ging de winkel voor een week dicht. Direct werd er begonnen met de ‘afbraak’ van het interieur en werden alle producten uit de schappen gehaald. Verse producten werden verhuisd naar de C1000 in Raalte Noord, overige producten kregen een andere bestemming.

Inmiddels zijn de schappen ook al verdwenen en wordt er zelfs al weer gewerkt aan het nieuwe interieur. Met man en macht zal er voor worden gezorgd dat op donderdag 29 november de deuren weer open kunnen voor publiek, maar er moet wel veel gebeuren. De komende week kun je de verbouwing nauwlettend volgen op Salland Centraal via enkele fotoreportages. Vandaag deel twee uit onze serie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.