zwaar ongeval met letsel op wijheseweg

Op de Wijheseweg, tussen Raalte en Wijhe, is vanavond iets na de klok van 18.00 uur een behoorlijk zwaar ongeluk gebeurd. Een personenauto is in aanraking gekomen met een grote tractor, met daarachter een maïswagen.

Over de oorzaak van het ongeval is vooralsnog niets bekend. In de auto zat vermoedelijk alleen een mannelijke bestuurder. Deze was kort na het ongeval wel bij kennis en is – met vooral klachten aan zijn schouder – per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht. De bestuurder van de tractor is ongedeerd.

Update vrijdag 12 oktober om 11:20 uur

Automobilist (21) knalt vol op maïswagen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.