zonnige vierde raalter poort tocht van crt

De toerafdeling van CRT Raalte is zeer tevreden over het verloop van de vierde Raalter Poort Tocht, die zondag in Raalte en omgeving werd gehouden. Vanaf het Hoftheater startten ruim 440 deelnemers voor de ATB-tocht over 35 of 50 kilometer. Dat ondertussen ook genoten kon worden van een overheerlijke najaarszon was natuurlijk mooi meegenomen.

De aangepaste route was een aangename verrassing voor de deelnemers. Bert Eilander (voorzitter van de tocht) kreeg dan ook vele complimenten, van zowel de deelnemers maar ook van de CRT-uitpijlers. De route was voor een gedeelte met oranje linten afgezet, en voor een deel met pijlen aangegeven. Al met al liet het aan duidelijkheid niets te wensen over.

Vroeg in de ochtend konden de deelnemers zich verzamelen bij het Hoftheater, waar voor koffie en een gevulde koek werd gezorgd. Ook was er door ruim 45 vrijwilligers van onder andere CRT Raalte, het Hoftheater en het Rode Kruis, gezorgd voor lunchpakketten voor de ATB’ers. Een goed verloop van de inschrijving zorgde er voor dat de eerste deelnemers nog voor 9.00 uur onder de aangebrachte rode opblaaspoort richting kruispunt Bos fietsten.

Eenmaal bij de finish aangekomen, kon je van de bezwete gezichten aflezen dat het een zwaar maar een zeer afwisselend parcours is geweest. Na afloop wisselden vrijwilligers en deelnemers leuke, blije en belangrijke reacties met elkaar uit en werden er alvast enkele aandachtspunten voor komende jaren aangemerkt. Want een herinneringsmedaille bijvoorbeeld was dit jaar nog niet aanwezig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.