zet je vakantie centraal en de winnaar is

Sinds begin juli van dit jaar hebben wij bezoekers uitgenodigd om vakantiefoto’s in te sturen voor onze actie ‘Zet je vakantie centraal’. In samenwerking met reisbureau Globe organiseerden we deze actie, waarbij de beste inzending wordt beloond met een Globe-reischeque ter waarde van 200 euro.

Deze week was de laatste mogelijkheid om je vakantiefoto’s naar ons te sturen en daar werd door sommigen nog gretig gebruik van gemaakt. Sterker nog, de winnaar van onze actie was de allerlaatste die ons een vakantiefoto toestuurde. Harrie en Marian Huisman uit Mariënheem zonden ons deze foto, genomen op de boerencamping Hubertshoeve in Walem, Zuid Limburg. Aan het begin van volgende week zal contact worden opgenomen met de familie Huisman, waarna zij hun prijs in ontvangst mogen nemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.