week van de waarheid voor popster maaike

Het was zaterdag nog niet een droom die in vervulling ging, maar dolblij was Maaike Jansen toen ze door mocht naar de finale van het populaire SBS-programma ‘So You Wannabe A Popstar’. Ook al had ze het haar maatje Willem van harte gegund om de finale te bereiken. Na een spannende sing-off tussen beide, beleefde de Raaltese uiteindelijk de gelukkigste avond. Zaterdagavond neemt ze het in de finale op tegen de zestienjarige Tessa.

De aanloop naar die finale verloopt echter nog wat stroef. Maaike, ook nog maar zeventien jaar jong, heeft een verkoudheid te pakken en is vermoeid geraakt door de afgelopen periode. Ook deze week kent een hectisch programma. De eerste dagen zijn volledig besteed aan het oefenen van haar eigen single, en ook donderdag is ze druk. “Dat wordt nog een drukke dag, maar die is ook voor mij nog een verrassing”, schrijft Maaike op haar weblog.

Hoewel ze vrijdag een dagje vrij is, staat de huidige week dus vol gepland met allerlei activiteiten, verplichtingen en natuurlijk vele trainingen en zanglessen. Veel tijd om terug te kijken naar afgelopen weekend hebben de kandidaten dan ook niet. En ook na de finale van zaterdagavond, of ze nu wint of verliest, zal het nog wel even een drukke periode zijn.

Komende zondag zal Maaike in ieder geval worden gehuldigd op de Grote Markt in Raalte, zo meldt De Stentor. Burgemeester Pieter van Veen zal haar rond 15.00 uur namens de gemeente feliciteren met haar prestatie, ongeacht het resultaat in de finale. Een cameraploeg van SBS6 zal de huldiging op de voet volgen, in de hoop dat Maaike zelf ook nog een mini-optreden geeft voor al haar plaatsgenoten. Want dat is nu nog niet zeker.

Gelukkig hebben wij zelf een iets minder druk schema en kunnen we in alle rust nog eens genieten van die enerverende sing-off van afgelopen weekend. Verkade Fotografie Dronten leverde ons de volgende foto’s vanuit studio 22, waar het ook dit weekend weer gemeen spannend gaat worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.