warm en droog schilderen bij de kunstkring

Tijdens het vrijwel verregende StreetLive Raalte was het bij de Kunstkring Raalte gelukkig warm en droog. In het oude pand van Bakkerij Braam aan de Grotestraat had de Kunstkring voor één dag een atelier ingericht waar men een workshop schilderen kon volgen.

Iedereen van 7 tot 77 (hoewel die grens uiteraard niet strikt werd gehanteerd) kon voor 1,50 euro zelf een schilderijtje komen maken. Dit gehele bedrag werd overigens gedoneerd aan Unicef. Er kon worden gewerkt met de kwast, maar er waren ook sjablonen, (aardappel)stempels, oude tijdschriften en dergelijke aanwezig om mee aan het werk te gaan.

Ondanks het gure regenachtige weer wisten toch redelijk wat kinderen en hun ouders dit gezellige atelier te vinden en er werden heel wat kleurrijke schilderijen geproduceerd, die uiteraard allemaal mee naar huis mochten. Naast de entree hing overigens een schilderij van een prachtig gekostumeerde dame die de voorbijgangers, geheel in de sfeer van StreetLive, één voor één naar binnen wist te praten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.